IVF

FERTILITY NORDIC

Plattform för assisterad befruktningsalternativ

IVF

DONATION

SURROGAT

SUPPORT

IVF


"In vitro fertilisering, betyder befruktning i laboratorium i glaskärl eller provrör assisterad befruktning. Där äggplockas ut och befruktas utanför kroppen."

"KALLA DET INTE FÖR EN DRÖM - UTAN FÖR EN PLAN!"

Kontakta oss

så berättar vi

mer!

 

SÅ FUNKAR DET

 

IVF är en fertilitetsbehandling då ägg plockas ut och befruktas utanför kroppen. Ett befruktat ägg kallas för embryo och ett fem dagars embryo kallas för blastocyst. 3-5 dagar efter befruktningen sätter läkaren in embryot i livmodern. Där embryot förhoppningsvis fäster och utvecklas till ett barn. IVF-behandling är vanligt. Läs mer här om hur det fungerar.

KONTAKTA OSS

Vill du få mer information om IVF process utomlands, kontakt oss idag, så höra vi av oss inom 24 timmar.

 
 
 
 
 

Professor Robert Edwards vid universitetet i Cambridge var först med att 1978 lyckas befrukta ett ägg med spermie utanför människokroppen, dvs provrörsbefruktning. Han gjorde redan försök i mitten på av 1960-talet för befruktning av mänskliga äggceller utanför kroppen. År 2010 vann han nobelpriset i medicin för sin upptäkt som hjälpt miljontals barnlösa par att få barn i världen. 1982 föddes det första barnen genom IVF vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset med hjälp av ett forskarteam från Göteborg. IVF

  • Olika protokoll
  • Processen
  • Donation
  • Olika länder/kliniker

HUR FUNGERAR DET

 

Läs mer hur en IVF process går till utomlands här.

 

/Fertility Nordic

SUPPORT

 

FERTILITY NORDIC

Sveriges första plattform för assisterad befruktning