Surrogat

FERTILITY NORDIC

Plattform för assisterad befruktningsalternativ

IVF

DONATION

SURROGAT

SUPPORT

VI HJÄLPER ER BLI EN FAMILJ

 

"Tack vare att det finns fantastiska kvinnor som vill hjäpa barnlösa att bli föräldrar genom bära deras barn. Är surrogatprocess en fantastisk och möljig väg att bilda familj när igen annan fertilitetsbehandling går."

FÅ BARN GENOM EN SURROGATPROCES

 

Varje år kommer ca 100 barn till genom surrogatmödraskap i Sverige. Surrogatmödraskap är inte tillåtet att genomföra inom svensk häls- och sjukvård. Men det är inte olagligt att genomföra det utomlands. Därför söker sig svenskar utomlands för en process. Antingen med hjälp av en utländsk kvinna eller att de har med sig en svensk vän/släktning som ska få embryo insatt i sin livmoder. 

Vilket land som ni kan vända er till beror på landets lagar och regler, om ni är ensamstående, samkönat par eller hetrosexuellt par. Vilka medicinska skäl ni har för att ta hjälp av surrogat för att bilda familj. Men även era förutsättningar att avnända egna ägg eller donerade, samt er ekonomi och budget. Allt detta går vi igenom med er under en timmes gratis konsultation. Fyll i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss för att boka in en tid.

 

KONTAKTA OSS

Vill ni veta mer om hur ni startar en surrogatprocess maila oss.

 
 
 
 
 

SURROGAT

  • Surrogatprocess, egna ägg
  • Surrogatprocess, donerade ägg
  • Process med egen surrogat
  • Samkönat par/ensamstående

HUR FUNGERAR DET

 

Vad är skillnaden mellan länder och kliniker?

Hur mycket kostar det? Läs mer här.

 

/Fertility Nordic

SUPPORT

 

 

 

FERTILITY NORDIC

Sveriges första plattform för assisterad befruktning